Pannonicum zöldségpor
Összetétel 100 gr porban:
Sárgarépa (7%), Zeller (7%), Cékla (7%), Csicsóka (7%), Brokkoli (6%), Paradicsom (6%), Paszternák (6%), Petrezselyem (6%), Pritamin paprika (6%), Piros paprika (6%), Fehér káposzta (6%), Kelkáposzta (5%), Spenót (5%), Sütőtök (5%), Homoktövis (5%), Mustármag (4%), Torma (3%), Fokhagyma (3%)
Pannonicum gyümölcspor
Összetétel 100 gr porban:
Áfonya (7%), Feketeribiszke (7%), Feketeberkenye (7%), Csicsóka (7%), Csipkebogyó (6%), Homoktövis (6%), Alma+almahéj (6%), Körte (6%), Meggy (5%), Cseresznye (5%), Szeder (5%),Vörös szőlő (5%), Szilva (5%), Málna (4%), Kajszibarack (4%), Őszibarack (4%), Bodza (4%), Mézpor (4%), Sárgadinnye (3%)
Pannonicum gyermekpor
Összetétel 100 gr porban:
Sárgarépa (12%), Alma velő (10%), Cékla (10%), Csicsóka (10%),Kajszibarack (10%), Málna (10%), Méz (8%), Alma héj (8%), Fekete Áfony (8%), Fekete Berkenye (8%), Sütőtök (6%)
Az Egészségügyi Világszervezet szerint egy 16 év alatti gyermeknek legalább 400 gramm gyümölcsöt vagy zöldséget kell fogyasztania naponta. A magas zöldség- és gyümölcsfogyasztással nemcsak számos betegséget lehetne megelőzni, hanem a túlsúlyos állapotot is. Az étkezési szokások már gyermekkorban kialakulnak, és azok a gyermekek, akik megtanulják, hogy sok zöldséget és gyümölcsöt kell fogyasztani, felnőttkorban is követni fogják az egészséges étrendet. A vitaminok, ásványi anyagok, enzimek, flavonoidok létfontosságúak a szervezet számára, mivel nem képes azokat egyedül előállítani - hiányuk ugyanakkor gyorsan jelentkezik, és súlyos betegségekhez vezethet. Mivel több mint nyolcvan betegség kialakulása vagy legalábbis kockázata a szervezet vitamin és ásványanyag hiányára vezethető vissza, ezért egy egészségesebb új generáció kinevelésének a lehetősége és felelőssége a mi kezünkben van. Nem csak a tudományos eredmények de a gyakorlat is azt igazolja, hogy a megfelelő természetes vitamin és növényi hatóanyag / mint pld flavonoidok, karotinoidok stb / bevitele jelentősen növeli a gyermekek betegségekkel szembeni ellenálló képességét, csökkenti vagy megszünteti az asztma az allergia tüneteit, növeli a koncentrálóképességet és teljesítőképességet. A túlzott antibiotikumbevitel a természettől idegen szintetikus vegyi gyógyszerek és hatóanyagok már gyerekkorban történő szedésével szemben a legjobb alternatíva a természettől kapott a tudomány által bizonyított növényi hatóanyagok alkalmazása, melyeket a minőségi gyümölcs és zöldség alapú készítményekben találunk meg. A vitaminok, enzimek, ásványanyagok bevitelének legbiztosabb forrását a napi 8-10 adag zöldség és gyümölcs jelentené, azonban a mért eredmények és a tudományos kutatások is igazolják, hogy az elmúlt húsz évben a termesztett élelmiszerek vitamin és ásványanyag tartalma radikálisan csökkent ezért ma már a valóban szükséges napi mennyiséget csak tudományosan összeállított ökológiai termesztésű gyümölcs-zöldség koncentrátummal tudjuk bevinni szervezetünkbe és nem elég csak több gyümölcsöt enni. Mára már az 1960-as évekhez képest a zöldségek-gyümölcsök vitamin-és ásványanyag tartalma mintegy 70-80%-kal csökkent.
Adagolás:
A felnőtteknek 1 teáskanálnyi (=4,6g), gyermekeknek az életkortól és testsúlytól függően arányos mennyiségű port 1-1,5 dl szénsavmentes vízben feloldva fogyasztható, így a friss zöldségek ízét, illatát élvezheti a fogyasztó. Ez kb. megfelel ½ kg zöldségnek. Élelmiszernek minősülő készítmény, nem lehet túladagolni!
Fénytől védett, száraz, hűvös helyen tartandó, felbontás után
Pannonicum Quality Cardio (szív és érrendszerre)
Összetétel 100gr porban:
Spirulina platensis 10 %, Chlorella vulgaris 10 % ,Alma héj 10 %, Fokhagyma 10 %, Szeder 10 %, Őszibarack 10 %, Cabernet franc 5 %, Cabernet Sauvignon 5 %, Kék frankos 5 %, Kék oportó 5 % Kadarka 5 %, Pinot noir 5 %, Merlot 5 %, Cékla 5 %, Meggy 5 %,
A Qualiti cardio a méltán híres magyar bio-termesztésű vörös szőlők ( mag , héj ) ,gyümölcsök,zöldségek és édesvízi algák biológiailag aktív tápanyagainak különleges összetételű kombinációjára épül.
Rendszeres fogyasztása révén hatóanyagainak köszönhetően gátolják a Szív és Érrendszer károsodásait. Elősegítheti a már kialakult állapot javulását, regenerálódását.
Laktóz és koleszterinmentes, vegetáriánusok és diétázók is fogyaszthatják
Nem táplálékiegészítő, hanem funkcionális élelmiszer
Éljünk szívbaj nélkül!